Pora na rabarbar

2 czerwca 2013

zdjęcie zrobione telefonem Nokia 808 Pure View


Jeżeli nie próbowaliście jeszcze w tym roku - garść pomysłów na wykorzystanie kwaśnych łodyg znajdziecie tutaj. A za chwil parę całkiem nowe ciasto rabarbarowe :)





5 komentarzy

  1. Rabarbar, koniecznie! Rok bez rabarbaru to rok stracony! U mnie chłodzi się kompocik a ciasto już prawie zjedzone!
    Pozdrawiam "na kwaśno" ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Deilephilo, jakie piękne pozdrowienie dla wielbicieli kwaśności! :D To ja zaprasza jeszcze na jedno ciasto z rabarbarem - w końcu trzeba korzystać póki sezon w pełni :)

      Usuń
  2. Piękne ciasto, czekam na przepis :) Ja też staram się wykorzystać w tym roku rabarbar na maksa :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo proszę - przepis wypróbowany i zasmakowany, więc polecam z czystym sumieniem :)

      Usuń
  3. Wyglada podobnie do tego, ktore niedawno pieklam. Czekam na przepis!

    OdpowiedzUsuń