tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post9068472852807581477..comments2024-03-26T16:06:44.463+01:00Comments on Every Cake You Bake: Suflet z mango i waniliąKomarkahttp://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-3803677447792096282011-06-28T21:09:54.409+02:002011-06-28T21:09:54.409+02:00Choć to dość stary post zdecydowałam się napisać k...Choć to dość stary post zdecydowałam się napisać komentarz, bo przepis rewelacja. Pierwszy raz zrobiłam suflet i wyszedł przepyszny. Oczywiście chwilę po wyjęcia z pieca romantycznie się zapadł, ale to mu jakoś szczególnie nie zaszkodziło i tak pochłonęliśmy go ze smakiem :]<br />Pozdrawiam gorąco<br />ToczkaToczkahttps://www.blogger.com/profile/14372560092928651120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-75966989953986471092008-04-12T20:52:00.000+02:002008-04-12T20:52:00.000+02:00Cudny - i to z mango, które b. lubię. Też jestem z...Cudny - i to z mango, które b. lubię. Też jestem z frakcji, która jeszcze nigdy nie robiła ;)ptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-57869442908937038992008-04-09T22:50:00.000+02:002008-04-09T22:50:00.000+02:00Księżniczko, cieszę się, że suflet wyszedł :) Przy...Księżniczko, cieszę się, że suflet wyszedł :) Przynajmniej nie będziesz mieć traumatycznych wspomnień, jak ja z moim pierwszym sufletem bananowym ;) Jednak przepis od samego mistrza kuchni musi być niezawodny. <BR/>I rzeczywiście dużo wychodzi z tego przepisu. Ja też starałam się zmniejszyć proporcje, ale i tak wyszedł mi jakiś naddatek.Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-77447197572802422942008-04-09T14:22:00.000+02:002008-04-09T14:22:00.000+02:00Ah, i zapomnialam dodac, ze robilam z polowy sklad...Ah, i zapomnialam dodac, ze robilam z polowy skladnikow, a wystarczylo na 4 ramekiny o srednicy 9 cm. <BR/>Dziekuje za pyszny przepis.Ksiezniczka z Krainy Deszczowcowhttps://www.blogger.com/profile/00587606939119282292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-29381143657634441092008-04-09T14:20:00.000+02:002008-04-09T14:20:00.000+02:00Byl to pierwszy suflet, jaki zrobilam w swoim zyci...Byl to pierwszy suflet, jaki zrobilam w swoim zyciu. Po przeczytaniu komentarzy tutaj bylam przekonana, ze mi oklapnie, a on nic. Dzilnie stal na bacznosc podczas sesji zdjeciowej. ;)))<BR/>Mniam, mniam...Ksiezniczka z Krainy Deszczowcowhttps://www.blogger.com/profile/00587606939119282292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-59306485076261607242008-04-05T22:28:00.000+02:002008-04-05T22:28:00.000+02:00Kuchareczko - polecam zakup ramekinów - przydają s...Kuchareczko - polecam zakup ramekinów - przydają się bardzo nie tylko do sufletów ;) Teraz często bywają nawet w zwykłych supermarketach.Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-52437959773078155592008-04-04T13:34:00.000+02:002008-04-04T13:34:00.000+02:00Ale cudny suflet! Ja jeszczenigdy nie go robilam, ...Ale cudny suflet! Ja jeszczenigdy nie go robilam, w zadnej wersji. Z prostej przyczyny - nie mam nacznek na suflety :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-46829410679086386222008-03-31T21:17:00.000+02:002008-03-31T21:17:00.000+02:00Komarko sulet jest przepiekny i uwierz mi, jest ba...Komarko sulet jest przepiekny i uwierz mi, jest bardzo wyrosniety :-) Ja mam ukochany suflet serowo-szparagowy, ale opada jak tylko otworze piekarnik, juz nie mowiac ze czasem mi ucieka z foremek pokazujac jezor... Twoj to pierwsza klasa :-)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-51962339081514194342008-03-31T19:09:00.000+02:002008-03-31T19:09:00.000+02:00Przyznam się, że suflet opadł trochę, jak się z ni...Przyznam się, że suflet opadł trochę, jak się z nim przebiegłam z kuchni do pokoju do zdjęcia ;) W piekarniku wyglądał bardziej imponująco :) Ale pyszny był nawet lekko klapnięty.<BR/><BR/>Anoushko - myślę, że brzoskwinie też by fajnie pasowały tu zamiast mango.<BR/><BR/>Małgosiu - książka też mi się bardzo podoba. Oczu nie można oderwać od zdjęć! Rzeczywiście przepięknie wydana. No i co najważniejsze - mnóstwo ciekawych przepisów do wypróbowania :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-8660594829620505022008-03-31T17:02:00.000+02:002008-03-31T17:02:00.000+02:00Aj, a ja dzisiaj kupiłam właśnie tę książkę. :) Ni...Aj, a ja dzisiaj kupiłam właśnie tę książkę. :) Nie mogłam się oprzeć, zwłaszcza, że miałam w pamięci niedawną recenzję Liski na temat rodziny "Roux'ów". <BR/>Komarko, pięknie Ci ten suflet urósł! <BR/>Juz zacieram łapki, kiedy samej uda mi się coś dobrego przygotować z propozycji pana Michel'a. :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-12706243984413709312008-03-31T14:03:00.000+02:002008-03-31T14:03:00.000+02:00Jaki piekny suflet! Ja rowniez nigdy nie robilam,a...Jaki piekny suflet! Ja rowniez nigdy nie robilam,ale widze,ze to musi byc przepyszny wypiek :) Sliczne zdjecia :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-68301680130678796342008-03-31T11:44:00.000+02:002008-03-31T11:44:00.000+02:00Piękny, wyrośnięty suflet!Uwielbiam suflety. Twój ...Piękny, wyrośnięty suflet!<BR/><BR/>Uwielbiam suflety. Twój przepis wypróbuje na pewno, tylko mango, z którym się nie lubimy, zastąpię innym owocem :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05560288338353428385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-22326255581842439152008-03-30T22:21:00.000+02:002008-03-30T22:21:00.000+02:00A ja jescze nigdy nie robiłam sufletu. Trochę znie...A ja jescze nigdy nie robiłam sufletu. Trochę zniechęca mnie to, że trzeba je od razu podawać, bo potem klap ;-)<BR/>Komarko - jak zwykle klimatycznie :-)Liskahttps://www.blogger.com/profile/07253009099549348703noreply@blogger.com