tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post8698269580542242002..comments2024-03-26T16:06:44.463+01:00Comments on Every Cake You Bake: Ryba w skali Makro. Stek z łososia z jaśminowym ryżem i pomidorową salsąKomarkahttp://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-89395982217274429002019-10-18T14:24:39.539+02:002019-10-18T14:24:39.539+02:00Heh a ja wręcz przeciwnie. Według mnie ryby powinn...Heh a ja wręcz przeciwnie. Według mnie ryby powinny być promowane przez rząd. Jest to po prostu zdrowsza, może czasami mniej smaczna wersja mięsa. <br /><br />Fajny post i fajnie pooglądać profesjonalnych kucharzy w akcji! :)podstawywloskiego.plhttps://podstawywloskiego.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-44480558932039359842011-03-05T19:16:20.240+01:002011-03-05T19:16:20.240+01:00:) na pewno pomyliłam, czytałam o torcie i wkleiła...:) na pewno pomyliłam, czytałam o torcie i wkleiłam :D o to mój link - http://www.neringa-blogas.com/ivairus_ivykiai/kelios-dienos-kulinariniuose-kursuose.htmlNeringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-72491277030951850812011-03-04T23:34:57.488+01:002011-03-04T23:34:57.488+01:00Atria, może następnym razem się uda! :) Też bardzo...Atria, może następnym razem się uda! :) Też bardzo chciałabym być na targach, ale nie wiem czy się uda :/<br /><br />Edyta, wysłałam meila ;)<br /><br />Aga, dzięki :)<br /><br />Basiu, ja też mam kawał drogi do tej Wa-wy niestety. Ale Pragę zdecydowanie wolę tę Twoją! ;D<br /><br />Viollet, dzięki za wyróżnienie! :)<br /><br />Szana, mam nadzieję, że to nie pierwsze i nie ostatnie takie warsztaty dla blogerów :)<br /><br />Neringo, link na pewno nie pomylony? ;) Bardzo chciałabym zobaczyć Twoją relację z warsztatów!Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-10390954905007383682011-03-04T18:55:47.163+01:002011-03-04T18:55:47.163+01:00Super! ja tez 2 razy bylam na makrowskie szkolenia...Super! ja tez 2 razy bylam na makrowskie szkolenia - rewelacja! mozes spojrzec na moje zdjecia ;) http://sweet-art-sweet.blogspot.com/2011/02/ciasto-rewelacja-biszkopt-kakaowy-mus.htmlNeringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-76434258174588929602011-03-02T20:16:06.066+01:002011-03-02T20:16:06.066+01:00zazdroszczę!! też bym tak chciała :)zazdroszczę!! też bym tak chciała :)Szanahttps://www.blogger.com/profile/01036927239877260082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-64504724472739200212011-03-02T01:03:54.918+01:002011-03-02T01:03:54.918+01:00Zostałaś oTAGowana! :))
http://a-wszystko-przez-t...Zostałaś oTAGowana! :))<br /><br />http://a-wszystko-przez-ten-wizaz.blogspot.com/2011/03/moj-pierwszy-raz-czyli-tag.htmlViollethttps://www.blogger.com/profile/07454986923863498305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-33412534443824932822011-03-01T23:38:14.033+01:002011-03-01T23:38:14.033+01:00O Komarko, fajnei podsumowalas ta "impreze&qu...O Komarko, fajnei podsumowalas ta "impreze" - zintegrowac w pozyteczny sposob - doskonaly pomysl, marzy mi sie Praga blizej waraszwy, no wiem, jedna tam macie :)<br /><br />Doskonaly tytul wpisu!<br /><br />Usciski :*buruuberiihttps://www.blogger.com/profile/12870061260723803458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-65747073621667336652011-03-01T20:49:14.391+01:002011-03-01T20:49:14.391+01:00Komarko, gratuluję odwagi. Szkoda, że wszędzie trz...Komarko, gratuluję odwagi. Szkoda, że wszędzie trzeba daleko pojechać, by nauczyć się czegoś nowegoAnna-apsik1https://www.blogger.com/profile/05209031680786677945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-83309375492820161092011-03-01T08:47:03.218+01:002011-03-01T08:47:03.218+01:00sliczne zdjecia:)sliczne zdjecia:)agahttps://www.blogger.com/profile/07312016542763207795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-49380904762936897712011-02-28T11:42:53.415+01:002011-02-28T11:42:53.415+01:00Chciałabym wysłać Ci zdjęcie z warsztatów, ale po ...Chciałabym wysłać Ci zdjęcie z warsztatów, ale po kliknięciu na kontakt w zakładce nie widzę Twojego adresu. Może napisz do mnie pierwsza na edysia79@gazeta.plEdytahttps://www.blogger.com/profile/06521681105236939646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-37444720076951400092011-02-27T22:03:25.697+01:002011-02-27T22:03:25.697+01:00Komarko a ja tak żałuję, że nie mogłam być (dostał...Komarko a ja tak żałuję, że nie mogłam być (dostałam zaproszenie ale ileż można się szwędać po kraju:))<br />Ale chyba będę na Targach. Co prawda to już nie to samo. Tak chciałabym być w profesjonalnej kuchni.. Dzięki za relację!Atria C.https://www.blogger.com/profile/05957210822638996006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-9015877597754478282011-02-27T21:44:07.437+01:002011-02-27T21:44:07.437+01:00Agnieszko, proszę bardzo i polecam, bo smaczny :) ...Agnieszko, proszę bardzo i polecam, bo smaczny :) Pozdrawiam!<br /><br />Marto, podpisany anonim przestaje być anonimem ;)) Bardzo fajny ten patent Jamiego. Ciekawe, czy sprawdziłby się też taki świeży jaśmin latem. Pan Kazubski zdradził nam jeszcze, że ryżu jaśminowego nie soli się podczas gotowania - zachowuje wtedy wszystkie swoje walory. Pozdrawiam!Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-16597247121840495562011-02-26T23:46:47.148+01:002011-02-26T23:46:47.148+01:00komarko!jako nieblogowicz zazdroszczę warsztatów, ...komarko!jako nieblogowicz zazdroszczę warsztatów, zwłaszcza, że o rybach...<br />a znacie motyw jasminowego ryżu od Jamiego O... gotujemy zwykły ryż ale dodajemy do niego kwaitek jasminu - taki herbaciany, co jest ususzona kulką a po dodaniu gorącej wody pieknie "rozkwita" i ot jasmiowy, pachnący, wizualnie powalający.<br />pozdrawiam marta <br />(ymm szkoda, ze tez pojawię się jako Anonim, ale ja nie ten zrzędliwy:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-84649687162237562102011-02-26T21:33:03.520+01:002011-02-26T21:33:03.520+01:00Piękna relacja, "smaczne" zdjęcia! Dziek...Piękna relacja, "smaczne" zdjęcia! Dzieki za rybny przepis :)Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/01091004426078235703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-90207757609354076052011-02-26T21:26:32.230+01:002011-02-26T21:26:32.230+01:00Anonimie, widzę, że dziewczyny już mnie ubiegły, c...Anonimie, widzę, że dziewczyny już mnie ubiegły, co do sedna sprawy, ale..<br />Po pierwsze, nie mam nic przeciwko reklamowaniu i polecaniu rzeczy i miejsc, które uważam za dobre, warte polecenia i których sama używam w swojej kuchni. Jak możesz zauważyć, na moim blogu nie ma i nigdy nie było znaczka "wolny od reklamy". Poza tym, że Makro było tylko sponsorem warsztatów, z czystym sumieniem mogę polecić też ich "hurtownie", jak piszesz, bo mają w ofercie produkty najwyżej jakości (znakomita część oferty to produkty dla profesjonalnej gastronomii), z których sama chętnie korzystam.<br />Po drugie, jak piszą dziewczyny, Makro po raz pierwszy zorganizowało akcję, która poza popołudniem spędzonym, w sympatycznym towarzystwie i przemiłej atmosferze, dała nam okazję do nauczenia się czegoś nowego od profesjonalistów. Teraz wiedzą tą będę mogła podzielić się z czytelnikami bloga w kolejnych wpisach. Naprawdę wolał(a)byś, żeby blogerki nie rozwijały swojej pasji i na stronach wciąż królowały przysłowiowe kotlety schabowe z ziemniakami i inne oklepane przepisy? Wydaje mi się, że w ogóle nie przeczytałeś wpisu, bo już na wstępie oślepiło Cię słowo "Makro" :)<br />Po trzecie, naprawdę aż tak dołuje Cię pojawienie się tutaj nazwy marki? Nie warto - szkoda życia :) <br /><br />Haniu-Kasiu, mina pana Grzegorza poważna i profesjonalna ;D Trochę zakłamująca wizerunek, bo pan Grzegorz to profesjonalista-wesołek ;D Też mam niedosyt dłuższych pogaduszek, ale mam nadzieję, że następnym razem to nadrobimy :) Pozdrawiam!<br /><br />Ninko, bo naprawdę nam się udało! :D Trudno było skoncentrować się na wszystkim, mimo wszystko ;D<br /><br />AnonimieII, w sprawach techniczo-graficznych na meila proszę. Tutaj rozmawiamy o kuchni :) Pozdrawiam!Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-90925578857926615962011-02-26T20:45:41.847+01:002011-02-26T20:45:41.847+01:00Krokodylku, dzięki! Bardzo miło było Cię poznać :)...Krokodylku, dzięki! Bardzo miło było Cię poznać :)<br /><br />Holgo, tak, to sernik :D I to wcale nie z ryby ;) To jeden z tych kuszących deserów, którymi nas częstowano :)<br /><br />Majanko, Aniu, dziękuję :) Dołączcie do nas następnym razem! :)<br /><br />Amber, też się cieszę, że się spotkałyśmy :) Pozdrawiam!<br /><br />Przypraw_mnie, Gosiu, ja mam nadzieję, że na jednych warsztatach się nie skończy i będą mogli dołączyć inni blogerzy :)<br /><br />Lady_Ago, do miłego zobaczenia! :)<br /><br />Jswm, motylek też mnie ujął :D Teraz będę serwować rybie steki tylko w takiej postaci! :))<br /><br />Tilli, nawzajem! :D I dziękuję za meila ;)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-5607919893299448392011-02-26T12:44:58.016+01:002011-02-26T12:44:58.016+01:00jakiej czcionki używasz do podpisywania zdjęć?jakiej czcionki używasz do podpisywania zdjęć?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-31370539599091526882011-02-26T12:32:42.318+01:002011-02-26T12:32:42.318+01:00Komarko, dziękuję za zdjęcia, za wspólne gotowanie...Komarko, dziękuję za zdjęcia, za wspólne gotowanie, miło było! Do następnego razu. <br />Dobrze napisałaś, że " udało nam się " przyrządzić, mimo opóźnień zjadłyśmy o czasie :)<br /><br />Anonimie - nikt z nas nie był zobligowany do napisania o marce Makro po warsztatach - być może na to po cichu liczył organizator, ale przecież nie mógł mieć pewności. Moim zdaniem warto czasem napisać o kimś, kto naprawdę postarał się przyjąć nas po królewsku i podszedł niezwykle profesjonalnie do tematu warsztatów, dostarczając nam wiedzy, ale i miłej integracji blogerskiej. <br /><br />P.S. Tytuł posta kapitalny!Ninahttps://www.blogger.com/profile/03295508305290951755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-80565300022252527182011-02-26T11:22:03.265+01:002011-02-26T11:22:03.265+01:00Eh, zawsze znajdzie się jakiś malkontent zazdrośni...Eh, zawsze znajdzie się jakiś malkontent zazdrośnik - szczególnie anonim. Nie przejmujcie się Dziewczynki :) To wspaniale, że mogłyśmy się spotkać i razem pogotować, nie ważne czy w Makro czy gdzie indziej :)Tilianarahttps://www.blogger.com/profile/07002725078008894773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-83798672968130305722011-02-26T11:12:21.587+01:002011-02-26T11:12:21.587+01:00PS 2. Oczywiście miało być: żałuję, że nie udało s...PS 2. Oczywiście miało być: żałuję, że nie udało się porozmawiać dłużej.Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-7828827212346031902011-02-26T11:11:17.067+01:002011-02-26T11:11:17.067+01:00PS. Miało być: inegracja kulinarnej blogosfery.PS. Miało być: inegracja kulinarnej blogosfery.Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-54789360731577815832011-02-26T11:09:28.655+01:002011-02-26T11:09:28.655+01:00Bardzo sympatyczna relacja i fajne zdjęcia. Podoba...Bardzo sympatyczna relacja i fajne zdjęcia. Podoba mi się mina/poza p. Grzegorza na powyższym zdjęciu :o))<br /><br />Ja również się cieszę, że Makro wpadło na pomysł, aby zorganizować warsztaty dla blogerek. Same jako blogerki nie byłybyśmy w stanie zorganizować sobie spotkania na tym poziomie, bo nie mamy dostępu do profesjonalnej kuchni ani odpowiednich możliwości organizacyjnych. Takie warsztaty możliwe są do przeprowadzenia tylko przy profesjonalnym wsparciu, więc nie przesadzaj, anonimie, z zarzutem o reklamę, bo z pewnością każda z uczestniczek kierowała się, biorąc udział w warsztatach, przede wszystkim chęcią integracji z innymi blogerkami a takżde nauczenia się czegoś nowego od profesjonalistów i wymianą doświadczeń. Osobiście cenię blogi niezależne, wolne od przekazu o charakterze reklamowym i staram się, aby i mój taki był, jednak czasem, w szczególnych przypadkach, można zrobić wyjątek i wspomnieć o marce, jeśli służy to ważnym celom jak w tym przypadku integracja kulinarnej poza siecią i bardzo się cieszę, że ktoś się za to wziął.<br /><br />Komarko, cieszę się, że poznałam Cię osobiście i żałuję, że udało się porozmawiać dłużej. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do spotkania. Pozdrawiam serdecznie!Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-36827330822368784882011-02-26T10:46:40.643+01:002011-02-26T10:46:40.643+01:00Szkoda, Komarko, że reklamujesz teraz hurtownię. B...Szkoda, Komarko, że reklamujesz teraz hurtownię. Bardzo to przykre.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-2276720693261060522011-02-26T10:34:18.549+01:002011-02-26T10:34:18.549+01:00Komarko, cudownie było się poznać i wspaniale jesz...Komarko, cudownie było się poznać i wspaniale jeszcze o tym teraz przeczytać i Ciebie. A zdjęcia ... no ja się jak zawsze powtarzam - boskie :)<br /><br />Wysłałam Ci odpowiedź na @ :)Tilianarahttps://www.blogger.com/profile/07002725078008894773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-46365967176299640502011-02-26T10:13:05.744+01:002011-02-26T10:13:05.744+01:00kupuję tego motylka ;))kupuję tego motylka ;))Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.com