tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post7383023857785656110..comments2024-03-26T16:06:44.463+01:00Comments on Every Cake You Bake: Popękane ciasteczka z czekoladą, melasą i imbiremKomarkahttp://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-52353735979992295592014-12-07T16:31:44.673+01:002014-12-07T16:31:44.673+01:00Cudne, kocham te pęknięcia :) !Cudne, kocham te pęknięcia :) !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13297128325033602427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-66235227716071173562014-12-03T20:35:45.525+01:002014-12-03T20:35:45.525+01:00O tak, trzcinowa jest świetna, chociaż używam też ...O tak, trzcinowa jest świetna, chociaż używam też buraczanej. Bardzo lubię wypieki z melasą :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-85559433434044534572014-12-03T20:34:14.149+01:002014-12-03T20:34:14.149+01:00Nie próbowałam, ale myślę, że można spróbować :) Z...Nie próbowałam, ale myślę, że można spróbować :) Zachęcam Cię jednak do kupienia melasy (w sklepach ze zdrową żywnością np., w Lidlu też mają często świetną melasę buraczaną, którą właśnie dodałam do tych ciasteczek) - przyda Ci się i do piernika, pierniczków, brownie i innych ciast czekoladowych, a nawet do chleba. Z melasą wypieki mają niepowtarzalny, karmelowy posmak :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-49718365828408816022014-12-03T18:48:03.279+01:002014-12-03T18:48:03.279+01:00Super wyglądają:) te pęknięcia szczególnie:)Super wyglądają:) te pęknięcia szczególnie:)Małgorzata Bandzarewiczhttps://www.blogger.com/profile/02399183494964938080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-28611329680276412122014-12-03T18:35:20.983+01:002014-12-03T18:35:20.983+01:00Smakowicie wyglądają. PozdrawiamSmakowicie wyglądają. PozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02775385466152894958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-44449654076889487812014-12-03T12:07:47.010+01:002014-12-03T12:07:47.010+01:00Ładnie popękane :) MonikaŁadnie popękane :) MonikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-14216331221205021042014-12-03T08:43:47.825+01:002014-12-03T08:43:47.825+01:00Zamierzam zrobić te ciastka na Boże Nar.pierwszy r...Zamierzam zrobić te ciastka na Boże Nar.pierwszy raz, Twoje wyglądają przepieknie. Melasę kupiłam z trzciny cukrowej, czarną jak smoła , ale pyszną w smaku.SMAKOWE KUBKIhttps://www.blogger.com/profile/05868636172772218887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-44824375529329055712014-12-03T01:49:00.408+01:002014-12-03T01:49:00.408+01:00pysznie wygladają...czy melasę można zasapić miode...pysznie wygladają...czy melasę można zasapić miodem?Bałatkahttps://www.blogger.com/profile/12946618673738789648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-87734337423558857752014-12-02T23:47:20.750+01:002014-12-02T23:47:20.750+01:00świetne są też je robiłam:)świetne są też je robiłam:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-29520679463758206582014-12-02T23:20:26.284+01:002014-12-02T23:20:26.284+01:00Ale pieeekne!!! Ale pieeekne!!! Polka w UKhttps://www.blogger.com/profile/17881542651226164929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-22085495010651440592014-12-02T23:00:35.124+01:002014-12-02T23:00:35.124+01:00Prześliczne są :)Prześliczne są :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.com