tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post1660903239073821776..comments2024-03-26T16:06:44.463+01:00Comments on Every Cake You Bake: Semifreddo z czerwoną porzeczkąKomarkahttp://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-5904791161620333992021-01-24T03:44:01.063+01:002021-01-24T03:44:01.063+01:00Je peux le faire avec des fraises.? Je peux le faire avec des fraises.? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04272488988121150816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-40230830070515346232018-10-11T22:47:33.521+02:002018-10-11T22:47:33.521+02:00To jest "whipping cream" :)To jest "whipping cream" :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-88305060492320599562018-10-11T21:46:49.365+02:002018-10-11T21:46:49.365+02:00mieszkam w usa I nie bardzo wiem jak to jest z ta ...mieszkam w usa I nie bardzo wiem jak to jest z ta smietanka ..jaka uzyc?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-79902526785641992732018-08-03T14:35:59.767+02:002018-08-03T14:35:59.767+02:00Jeszcze rano przed wyjściem do pracy z ciekawości ...Jeszcze rano przed wyjściem do pracy z ciekawości musiałam spróbować. Wyszło przepyszne ☺ bardzo dziękuję za przepis! ☺Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-81105517995098887892018-08-02T23:56:31.372+02:002018-08-02T23:56:31.372+02:00Dokładnie tak :) Dzięki temu będzie puszyste i poz...Dokładnie tak :) Dzięki temu będzie puszyste i pozbawione kryształków lodu. Z malinami też będzie super :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-40010480400968492802018-08-02T21:50:12.407+02:002018-08-02T21:50:12.407+02:00Dziękuję za odpowiedź, zrobiłam jednak ze świeżymi...Dziękuję za odpowiedź, zrobiłam jednak ze świeżymi malinami. Mrozi się już w zamrażarce. Zastanawia mnie jednak ta konsystencja, ponieważ przez pianę z białek to nie była gładka masa. Jak powinno to wyglądać po połączeniu składników? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-32216607976603223012018-08-02T19:46:20.420+02:002018-08-02T19:46:20.420+02:00Tak może być dżem (najlepiej taki niskosłodzony) a...Tak może być dżem (najlepiej taki niskosłodzony) albo naturalna galaretka porzeczkowa :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-44828978625922894372018-08-02T09:21:16.106+02:002018-08-02T09:21:16.106+02:00Deser wygląda cudownie. Czy domowej roboty dżem z ...Deser wygląda cudownie. Czy domowej roboty dżem z czerwonej porzeczki też mógłby być? Nie wiem czy dostanę porzeczki u siebie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-51355014551438800772018-08-02T08:17:03.952+02:002018-08-02T08:17:03.952+02:00Polecam, bo to naprawdę szybki, prosty a bardzo sm...Polecam, bo to naprawdę szybki, prosty a bardzo smaczny deser, szczególnie na takie super gorące dni, jak ostatnio :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-63443174696733049752018-08-02T08:07:24.601+02:002018-08-02T08:07:24.601+02:00pięknie wygląda, na pewno wypróbuje :)pięknie wygląda, na pewno wypróbuje :)Anonymousnoreply@blogger.com