tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post3828347695557545141..comments2024-03-26T16:06:44.463+01:00Comments on Every Cake You Bake: Ravioli z pokrzywą i masłem szałwiowymKomarkahttp://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-63298319085992121402015-05-10T19:32:49.143+02:002015-05-10T19:32:49.143+02:00Ja dziś zrobiłam pesto z pokrzywy, pestek dyni i c...Ja dziś zrobiłam pesto z pokrzywy, pestek dyni i czosnku - obłędne :D Magdahttps://www.blogger.com/profile/15846547683167028324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-36975132898898017172015-05-08T20:30:01.343+02:002015-05-08T20:30:01.343+02:00Nigdy nie jadłam pokrzywy, ale na takie ravioli to...Nigdy nie jadłam pokrzywy, ale na takie ravioli to chyba bym się skusiła ;) Szczególnie, że podane pod moim ukochanym masłem szałwiowym. Uwielbiam je<br /><br />Kolejny blog, gdzie nie mogę komentować ze swojego konta na livejournal :(Krystyna Banaczkowskahttps://www.blogger.com/profile/05682790936599215163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-24639578764538001402015-05-08T11:05:52.459+02:002015-05-08T11:05:52.459+02:00Świetny pomysł :)Świetny pomysł :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-38300650753637777262015-05-07T18:32:37.578+02:002015-05-07T18:32:37.578+02:00We Francji teraz wiosna, jadą sie czesto tarte z p...We Francji teraz wiosna, jadą sie czesto tarte z pokrzywa... Oraz zupę krem. Raviolis wyglądają kusząco! Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-76393073218843698912015-05-05T20:06:31.141+02:002015-05-05T20:06:31.141+02:00Wow, brzmi pysznie! :)Wow, brzmi pysznie! :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-11591382045237515662015-05-05T20:06:10.042+02:002015-05-05T20:06:10.042+02:00Dziękuję Łucjo :) A u mnie od zawsze dodawało się ...Dziękuję Łucjo :) A u mnie od zawsze dodawało się pokrzywę do zupy szczawiowej :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-72851410667020936552015-05-05T20:04:45.786+02:002015-05-05T20:04:45.786+02:00Nie parzy ani trochę :) Wszystkie pokrzywowe parzy...Nie parzy ani trochę :) Wszystkie pokrzywowe parzydełka znikają w kontakcie z gorącą wodą, więc świeżą pokrzywę lepiej przebrać i oczyścić w rękawiczkach kuchennych, ale po obgotowaniu można już dotykać i jeść bezpiecznie. Pokrzywa ma bardziej wyrazisty smak niż np. szpinak, więc dobrze przyprawiona jest naprawdę smaczna. Polecam! :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-1412058781866730602015-05-05T19:36:20.822+02:002015-05-05T19:36:20.822+02:00Bardzo ciekawe nadzienie, zjadłabym te ravioli z m...Bardzo ciekawe nadzienie, zjadłabym te ravioli z miłą chęcią i dozą ciekawości: )Angiehttps://www.blogger.com/profile/09246426282960651812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-52755597902801584032015-05-05T18:18:41.665+02:002015-05-05T18:18:41.665+02:00akurat dziś miałam indyka duszonego w pokrzywie (:...akurat dziś miałam indyka duszonego w pokrzywie (:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-76304605848288447502015-05-05T12:48:31.292+02:002015-05-05T12:48:31.292+02:00Składniki odrazu zrobiły na mnie dobre wrażenie,z...Składniki odrazu zrobiły na mnie dobre wrażenie,z przyjemnością wypróbuję przepis.Naturalne metodyhttps://www.blogger.com/profile/06550119931070733237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-46972998272117811342015-05-05T12:25:20.008+02:002015-05-05T12:25:20.008+02:00Alez to wyglada! A te fotki ;))) Juz bym gotowala!...Alez to wyglada! A te fotki ;))) Juz bym gotowala!jedzzapetytem.plhttp://www.jedzzapetytem.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-85296259533615895282015-05-05T11:57:02.376+02:002015-05-05T11:57:02.376+02:00Wow, to ravioli wygląda cudownie! :)
Bardzo intere...Wow, to ravioli wygląda cudownie! :)<br />Bardzo interesujący pomysł! *.*Marthahttps://www.blogger.com/profile/09028059051505102700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-35460930486726961682015-05-05T09:41:01.659+02:002015-05-05T09:41:01.659+02:00a to ciekawy pomysł na nadzienie:)a to ciekawy pomysł na nadzienie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-92174502134321544942015-05-05T09:24:26.582+02:002015-05-05T09:24:26.582+02:00Piękne zdjęcia :) Pokrzywy jadałam jako dziecko, m...Piękne zdjęcia :) Pokrzywy jadałam jako dziecko, moja mama robiła z niej sałatki na kolację ;)Łucjahttps://www.blogger.com/profile/04018666982939343544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-75626228109616623602015-05-05T09:16:03.592+02:002015-05-05T09:16:03.592+02:00cool!!cool!!syaikalhttp://syaikal.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6496420581063434739.post-3193923269865149322015-05-05T08:57:20.304+02:002015-05-05T08:57:20.304+02:00Nie mogę jakoś się przekonać do jedzenia pokrzywy....Nie mogę jakoś się przekonać do jedzenia pokrzywy...:( Czy ona nie parzy jak się ją je? Anonymousnoreply@blogger.com